SPECIALITY STUFFED EGGS

Vajíčka plněná kaviárem – delikatesa s avokádem a krabím masem

Potřebné ingredience:

  • 1 avokádo
  • 50 g krabího masa
  • 20 g řecké omáčky
  • 3 vejce
  • 1 sklenička lososového kaviáru

Postup krok za krokem:

  1. Uvařte vejce natvrdo. Nechte je vychladnout, oloupejte a rozkrojte napůl.
  2. Vyjměte žloutky a vložte je do misky.
  3. Do misky přidejte krabí maso, dužinu z avokáda a řeckou omáčku.
  4. Dobře promíchejte, dokud nevznikne hladká směs.
  5. Naplňte každou polovinu vejce připravenou směsí.
  6. Ozdobte každé vejce malým množstvím lososového kaviáru.
  7. Na závěr posypte čerstvými bylinkami nebo jemně nakrájenou zeleninou a podávejte. Dobrou chuť!